Понеділок, 13.05.2024, 16:19
Освіта Миргородщини
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

До нас заходили
счетчик посещений
відвідувачів

Головна » 2014 » Травень » 12 » Творча зустріч освітян Миргородщини з колегами м. Кременчука.
14:34
Творча зустріч освітян Миргородщини з колегами м. Кременчука.

Відповідно до планів роботи відділу освіти та методичного кабінету (розділ: « Керівництво методичною роботою (загальні масові заходи»)
 6 травня 2014 року було проведено виїзний семінар в рамках обміну досвідом роботи між відділом освіти Миргородського району та управлінням освіти виконавчого комітету міста Кременчука по проблемі: «Розвиток здоров’язбережувальних компетентностей школярів шляхом набуття навичок збереження та зміцнення здоров’я».
    До складу делегації нашого району ввійшли: начальник відділу освіти Кошляк А.Ю., завідувач методичного кабінету Довгаль О.М., методисти районного методичного кабінету, директори шкіл району.
    Начальник управління освіти міста Кременчука Москалик Г.Ф. та директор науково-методичного центру Нікіфоренко О.М. гостинно зустріли миргородську делегацію, зупинилися на головних пріоритетах у роботі з педагогічними кадрами закладів освіти, а саме: забезпеченні цілеспрямованого, безперервного, особистісно-орієнтованого підходу щодо підвищення професійної компетентності вчителів; інформатизації методичної роботи; формуванні єдиного науково-методичного простору в місті.
    З великим задоволенням ми відвідали ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12, яка в 2003 році увійшла до національної мережі шкіл сприяння здоров’ю. Директор школи Івановський С.В. з гордістю повідомив про те, що в 2006 році ЗОШ І-ІІІ ступенів №12 стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України» в номінації «Школа здоров’я», а в 2008 році школу занесено до літопису сучасної освіти і науки «Флагман сучасної освіти України» та нагороджено пам’ятним знаком «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки України».
    Неабиякі враження справила поїздка до Кременчуцького ліцею №4. Директор закладу Михайлик Л.В. надзвичайно цікаво презентувала свій заклад – спеціалізовану середню школу фізико-математичного та хіміко-біологічного профілів для здібних учнів повідомивши що, при ліцеї відкриті доліцейні спеціалізовані класи з поглибленим вивченням математики, фізики, біології та хімії, початкові та 5-9 загальноосвітні класи.
Через 16 років з початку своєї діяльності ліцей входить у число відомих середніх закладів освіти Полтавщини, України. У даний час ліцей – учасник експерименту Всеукраїнського рівня за темою: «Управління інноваційною діяльністю в умовах сучасного навчального закладу».
    Серед запланованих заходів – відвідування музею А.С.Макаренка.
Приємні враження залишилися від захоплюючої розповіді директора музею про маловідомі сторінки життя та трудової діяльності славетного педагога.
    Завершилося наше перебування в Кременчуці відвідуванням парку Миру, де саме в цей час відбувалися навчання правилам дорожнього руху молодших школярів.

    Висловлюємо щиру подяку очільникам освіти міста Кременчука за змістовну зустріч, за надання можливості ознайомитися з кращими навчальними закладами освіти міста, елементи досвідів яких будуть впроваджуватися в закладах освіти Миргородського району.

 

Переглядів: 413 | Додав: mirgvo9629 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Новини відділу освіти
[19.09.2016]
Окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості (0)
[16.09.2016]
Юні туристи з Декабристів (0)
[12.09.2016]
Інструктивно-методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи (0)
[12.09.2016]
Районні змагання із спортивного орієнтування на місцевості (0)
Останній доданий фотоальбом
Палац культури курорту Миргород
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Design by AleksKan