Понеділок, 13.05.2024, 13:00
Освіта Миргородщини
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

До нас заходили
счетчик посещений
відвідувачів

Головна » 2016 » Березень » 3 » Щиро дякуємо за підтримку
18:46
Щиро дякуємо за підтримку

У нашій державі за нинішньої ситуації досить важливо мати підтримку і допомогу від небайдужих до освіти людей. Багато проблем під час навчально – виховного процесу виникає і в нашій Зуївцівській ЗОШ І – ІІІ ступенів. Вирішити їх допомагають наші спонсори, наші благодійники. Адміністрація школи, педагогічний і батьківський колективи висловлюють щиру вдячність нашим благодійникам: голові Миргородської райдержадміністрації Юрію Коваленку, депутату Верховної Ради Олегу Кулінічу, генеральному директору ТОВ «Агротех – Гарантія» Олександру Троцьку та його заступнику з соціальних питань Андрію Глебі, директору ТОВ «Савинці» Тетяні Ситник. Це чесні, порядні люди, яких судять не за словами, а за вчинками. ТОВ «Савинці» (Т. Ситник) надало нам ще 1 вересня 2015 року фінансову підтримку, завдяки якій ми поповнили матеріальну базу школи. За сприяння голови Миргородської районної адміністрації Юрія Коваленка та підтримці начальника відділу освіти Олега Рудченка  ми отримали п’ять новеньких комп’ютерів  і діти  з великим задоволенням зараз оволодівають сучасними технологіями. Наші юні спортсмени займали призові місця з волейболу і баскетболу завдяки підтримці ТОВ «Агротех – Гарантія», яке надавало нам транспорт для поїздки на ці змагання. Нещодавно  заступник директора  ТОВ « Агротех – Гарантія» Андрій Глеба  вручив нашій школі мультимедійний проектор, який так потрібний нам в  навчально –виховному процесі.

Депутат Верховної Ради Олег Кулініч  також надає допомогу і підтримку жителям нашого села Зуївці. Ще восени було відкрито дитячий майданчик, де діти з  радістю проводять свій вільний час. Коли адміністрація школи звернулася до народного депутата з проханням допомогти придбати ноутбук, то через деякий час волонтер Людмила Мовчан вручила на лінійці учням школи новенький ноутбук.

Для нас дуже важлива підтримка наших меценатів, адже їх увага і небайдужість дають нам можливість здобувати перемоги на різних змаганнях і конкурсах, гарно навчатися, виявляти свої помилки, постійно вдосконалюватися, знаючи, що у нас є надійна підтримка і допомога.

Бажаємо нашим спонсорам, благодійникам, меценатам здоров’я, миру, злагоди й достатку. Нехай все задумане вами збудеться, а ми вас у цьому і підтримаємо. А ще б хотілося, щоб  таких щирих і душевних людей навколо нас і взагалі було побільше.

З вдячністю

Ольга Моргун,

директор Зуївцівської ЗОШ І – ІІІ ст.,

депутат районної ради

Переглядів: 156 | Додав: mirgvo9629 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Новини відділу освіти
[19.09.2016]
Окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості (0)
[16.09.2016]
Юні туристи з Декабристів (0)
[12.09.2016]
Інструктивно-методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи (0)
[12.09.2016]
Районні змагання із спортивного орієнтування на місцевості (0)
Останній доданий фотоальбом
Палац культури курорту Миргород
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Design by AleksKan