Неділя, 12.05.2024, 10:32
Освіта Миргородщини
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

До нас заходили
счетчик посещений
відвідувачів

Головна » 2013 » Грудень » 23 » РАЙОННИЙ КОНКУРС ВЕСЕЛИХ ТА КМІТЛИВИХ
16:55
РАЙОННИЙ КОНКУРС ВЕСЕЛИХ ТА КМІТЛИВИХ
Найщасливіший період в житті – шкільні роки, навіть якщо щоденно зустрічаєшся з труднощами у навчанні. Проте саме у цей час відбувається формування особистості та становлення життєвої позиції. 20 грудня у актовій залі Центру естетичного виховання зібралися активні школярі з 9 шкіл Миргородського району, аби у черговий раз продемонструвати свій талант і хороше почуття гумору. А цього нашій молоді не позичати. Привітала творчо налаштоване юнацтво з відкриттям щорічного конкурсу КВН і влада. Заступник голови Миргородської райдержадміністрації Сергій Данилевський привітав учасників з новорічними святами та побажав школярам наснаги і перемоги. Добре, що традиція проводити це змагання живе, народжуючи нові таланти та піднімаючи настрій загалу. Та, як зауважив Сергій Миколайович, головне – участь, а не перемога.
Цілком зрозуміло, що центральною темою, на яку жартували найбільше, було саме шкільне життя. Хоча учасники і жалілися у жартах на складні завдання, надто вимогливих учителів та непомірний контроль, все ж видно, що навчатися у школі нашим КВНівцям таки подобається, адже коли, як не зараз можна забути на мить про обов’язки і повністю присвятити себе веселощам. Змагання традиційно складалося з 3 турів, першим з яких була так звана «візитівка», де команди могли показати своє вміння жартувати. Проте, якщо на початку можна було йти по створеному раніше плану, то у «Розминці» журі могло побачити, чи є дійсно почуття гумору в учасників. Адже саме під час цього конкурсу на підготовку жартівливої відповіді на питання суперників дається мінімальна кількість часу – близько однієї хвилини. Найвищу оцінку отримає ж той, хто відповість якомога дотепніше.
Та справжні пристрасті розгорілися у останньому конкурсі, що мав назву «Домашнє завдання». Кожній команді давалося сім хвилин на те, щоб викликати аплодисменти та хоча б усмішки, якщо не сміх. Підтримати учасників гри приїхали і їх товарищі, які зустрічали улюблену команду гучними вигуками та оплесками. Приємно відзначити й те, що не відчувалося гострого суперництва між учасниками. Адже гумор не може межувати зі злом.
Та за правилами у грі обов’язково є переможці і переможені. І з невеликим відривом перше місце посіла команда «Красунчики» із Петрівцівської ЗОШ, жарти яких журі та глядачі визнали найбільш смішними. Другу й третю позицію зайняли команди КВН «Веселі мадмазелі» (с. Хомутець) та «Байкери» (с. Великі Сорочинці). Переможці були нагороджені почесними грамотами.
Хоча інші команди повернулися додому лише з приємними враженнями, проте всі учасники поклали багато сил та сподівань на перемогу. Будь-які невдачі слід переносити з гідністю та здійснити багато тренувань, щоб обов’язково перемогти у наступному році.
Переглядів: 331 | Додав: mirgvo9629 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Новини відділу освіти
[19.09.2016]
Окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості (0)
[16.09.2016]
Юні туристи з Декабристів (0)
[12.09.2016]
Інструктивно-методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи (0)
[12.09.2016]
Районні змагання із спортивного орієнтування на місцевості (0)
Останній доданий фотоальбом
Палац культури курорту Миргород
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Design by AleksKan