Понеділок, 13.05.2024, 04:11
Освіта Миргородщини
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

До нас заходили
счетчик посещений
відвідувачів

Головна » 2016 » Січень » 25 » Подяка партнерам
23:35
Подяка партнерам

   

  Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.
     Це добре розуміють наші партнери: Дібрівська сільська рада ( голова села Квілінський Я. В.), Дібрівський кінний завод (керівник Радченко М. В. та заступник Пономаренко М. І.), ТОВ «Агрогрупа «Деметра» ( керівники Жердій О. М. та Огородній В. В.),  районний відділ освіти (керівник Рудченко О. М.), місцеві підприємці: Зорін Ю. , Денисенко О., Долуда Н., Кирієнко Н., батьки учнів місцевої школи.
Одним із свідчень цього стала реальна допомога школі. Педагогічний, учнівський, батьківський колективи, а також адміністрація Дібрівської ЗОШ І – ІІІ ст. висловлюють найтепліші слова подяки всім за вставлені металопластикові енергозберігаючі вікна, за учнівські парти, за автозапчастини до шкільного автобуса, за фарбу, за побілку спортзалу, за замінений водопровід, за миючі засоби, за новорічні подарунки, вручені кожному учню  школи, за незабутні екскурсії .
   А напередодні старого Нового року до нашої школи,  за сприяння голови райдержадміністрації  Коваленка Юрія Миколайовича, завітали шановані гості з району: заступник голови райдержадміністрації Олександр Васильович Гуржій, начальник відділу освіти Миргородської РДА Олег Миколайович  Рудченко, головний спеціаліст відділу освіти Володимир Петрович  Дорогань. Вони привезли нашим учням п’ять новеньких комп’ютерів. Адже розуміють, що молодь повинна навчатися, розвиватися, оволодівати сучасними технологіями. Особливо були задоволені випускники, бо їм теж пощастить попрацювати за цими комп’ютерами. Вони висловили свою вдячність за подарунки і пообіцяли , що будуть жити і працювати для свого народу, для своєї України. Від учнівського самоврядування виступила Президент школи Хижа Валерія.
     Тож, шановні наші партнери, спонсори, благодійники, прийміть від нас найщиріші слова вдячності. Ми всі дякуємо Богу за те, що Ви такі є. Ваша підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні, зокрема в наших сільських школах,і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін Вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А Вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!

 

Хай Вам всім Бог посилає своє благословення на Ваші добрі діла!

                                        Лариса Гуржій,  директор Дібрівської ЗОШ І – ІІІ ступенів

Переглядів: 217 | Додав: mirgvo9629 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Новини відділу освіти
[19.09.2016]
Окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості (0)
[16.09.2016]
Юні туристи з Декабристів (0)
[12.09.2016]
Інструктивно-методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи (0)
[12.09.2016]
Районні змагання із спортивного орієнтування на місцевості (0)
Останній доданий фотоальбом
Палац культури курорту Миргород
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Design by AleksKan