Неділя, 12.05.2024, 12:48
Освіта Миргородщини
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

До нас заходили
счетчик посещений
відвідувачів

Головна » 2015 » Грудень » 22 » Обдарованість року
22:24
Обдарованість року

Доброю традицією Трудолюбівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів є відзначення Свята Обдарованості, започатковане ще декілька років тому. Відтоді, щороку, наприкінці І семестру, школа святково й урочисто вітає свою гордість - юних інтелектуалів-олімпіадників, які своїми досягненнями, перемогами збільшують її велич і славу. Адже серед них чимало переможців районних олімпіад, конкурсів.
18 грудня школа гостинно вітала всіх запрошених на щорічному традиційному святі. А це не лише винуватці свята, але й учителі, батьки, спонсори школи, знані й шановані люди нашої сільської ради.
Церемонію нагородження вітальним словом розпочав директор школи Віктор Миколайович Кульченко. Він привітав обдарованих учнів, побажав їм нових успіхів й досягнень, а також висловив щиру подяку вчителям і батькам за виховання справжніх особистостей. Подякував спонсорів, які постійно допомагають нашому навчальному закладу і цього року теж профінансувала подарунки для учнів. Урочисте нагородження супроводжували не лише дзвінкі оплески й фанфари, а й розповіді ведучих про заслуги кожного з учнів. Бо є серед них ті, яким неодноразово доводилося відстоювати честь школи. Зокрема, Шелюг Валерія (10 клас), яка є переможцем районного етапу Всеукраїнського конкурсу з української мови імені Петра Яцика, призером районної олімпіади з математики (ІІ місце), з російської мови (ІІ місце), переможець олімпіади з англійської мови (І місце), а також Назаренко Дарія(10 клас) призер Всеукраїнського мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка (ІІІ місце), призер районних олімпіад з німецької мови (ІІ місце), переможець районної олімпіади з правознавства (І місце). Відмітили Назаренка Станіслава (10 клас) з першим місцем в олімпіаді з фізики, а також Кота Дмитра (8 клас) який також виборов І місце з математики. Честь школи на районній олімпіаді з трудового навчання захищали дівчата: Харченко Анастасія (10 клас) і Давиденко Ярина (9 клас), які завоювали ІІІ місце. Не залишили без уваги призерів Всеукраїнського конкурсу з української мови імені Петра Яцика, а саме Качура Назара (6 клас), що виборов ІІ місце та Левус Вікторію (4 клас), яка зайняла ІІІ місце.
Звичайно ж, не забули й тих, хто самовіддано служить освіті, з любов’ю і повагою виховує й навчає дітей, підтримує їх, плекає юні дарування, примножуючи їх інтелектуальні та творчі здобутки – учителів.
На цьогорічному святі панували щастя й радість, щирість і доброзичливість, емоційність, а зал аж сяяв від сонячних усмішок дітей, батьків, учителів. Ми переконані, що свято подарувало всім присутнім лише задоволення й незабутні спогади, а олімпіадникам натхнення в навчанні та прагнення працювати, здобувати знання й досягати нових висот.
Сподіваємось, що ця шкільна традиція житиме й надалі.

Педагог-організатор, вчитель української мови та літератури Таран М.В.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 208 | Додав: Leonora_ | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Новини відділу освіти
[19.09.2016]
Окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості (0)
[16.09.2016]
Юні туристи з Декабристів (0)
[12.09.2016]
Інструктивно-методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи (0)
[12.09.2016]
Районні змагання із спортивного орієнтування на місцевості (0)
Останній доданий фотоальбом
Палац культури курорту Миргород
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Design by AleksKan