П`ятниця, 10.05.2024, 20:06
Освіта Миргородщини
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

До нас заходили
счетчик посещений
відвідувачів

Головна » 2016 » Квітень » 29 » Кроки до успіху в Дібрівці
11:34
Кроки до успіху в Дібрівці

14 квітня Дібрівська громадсько-активна школа радо вітала гостей – учасників обласного круглого столу «Розбудова громадсько-активної школи: кроки до успіху». Лариса Олександрівна Гуржій, директор школи, радо вітала представників громадсько-активних шкіл Розсошенців, Теремок, Хомутця, Кибинець, Попівки, Зубівки та запрошених гостей у славному мальовничому селі Дібрівці, а також висловила подяку Всесвітньому фонду «Крок за кроком», кафедрі менеджменту освіти Полтавського інституту післядипломної освіти та її завідувачу Світлані Вікторівні Королюк за те, що дали можливість попрацювати над реалізацією проектів, направлених на розвиток громади.

Після привітань  талановитих учнів Дібрівської школи, зокрема виступу запальної та дотепної команди КВК, учасники та гості перейшли у конференц-зал, де власне, й розпочалася робота обласного круглого столу. С. В Королюк, координатор проекту «Розвиток громад в Україні шляхом упровадження програми «Школа як осередок розвитку громади» розповіла про особливості його впровадження в Полтавській області, наголосивши , зокрема, на тому, що Дібрівська школа взяла у ньому участь однією з перших і робить неабиякі успіхи в реалізації цього проекту, згуртовуючи та об’єднуючи школу та громаду села. Олег Миколайович Рудченко, начальник відділу освіти Миргородської РДА, розповів про розвиток громадсько-активних шкіл Миргородщини та разом із Олександром Васильовичем Гуржієм, заступником голови Миргородської РДА, презентував  проектор та ноутбук до мультимедійної дошки, подарованої раніше учням та вчителям школи.

Про реалізацію проекту Дібрівської ЗОШ І-ІІІст. «Придбання медичного обладнання для сільської амбулаторії та медичного кабінету школи» розповіла директор школи Л. О Гуржій. Вона зазначила, що таке обладнання справді є: у школі облаштовано два медичні кабінети з УВЧ та електрофорезом, а у сільській амбулаторії – кабінет із фотометром МБА-540 - приладом для розширеного аналізу крові.  Ознайомитися з роботою цього приладу учасники круглого столу могли під час екскурсії до АЗПСМ (амбулаторії загальної практики сімейної медицини), а бажаючі з допомогою лаборанта Ю. М. Герасименко випробували його дію на собі:скористались можливістю якісної діагностики і зробили  розширений аналіз крові.

Схвальну реакцію і захоплення слухачів  викликав виступ сільського голови, у  недалекому минулому колишнього учня Дібрівської школи, Я. В. Квілінського про постійну співпрацю та підтримку громади села та школи. Зокрема про те, що сільська рада виділила 100 тис. гривень на ремонт спортзалу, облаштування спортивного майданчика, закупівлю туристичного спорядження, двох тенісних столів та створення трояндової алеї на шкільному подвір’ї.

Завершилася ця зустріч обласного рівня екскурсією до музею ДКЗ та кінно-племінної частини, де екскурсовод Т. П.Копилова розповіла про славне минуле та реалії сьогодення Дібрівського кінного заводу. Після неспішної кінної прогулянки,  гості роз’їхалися додому,  забираючи з собою приємні враження, роздуми, нові плани на майбутнє…

 

                Тетяна Щукіна, учитель

 Дібрівської ЗОШ І – ІІІ ст.

Переглядів: 136 | Додав: mirgvo9629 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Новини відділу освіти
[19.09.2016]
Окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості (0)
[16.09.2016]
Юні туристи з Декабристів (0)
[12.09.2016]
Інструктивно-методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи (0)
[12.09.2016]
Районні змагання із спортивного орієнтування на місцевості (0)
Останній доданий фотоальбом
Палац культури курорту Миргород
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Design by AleksKan