Середа, 15.05.2024, 00:39
Освіта Миргородщини
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наші партнери
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

До нас заходили
счетчик посещений
відвідувачів

Головна » 2014 » Грудень » 10 » Герої поруч з нами
13:51
Герої поруч з нами

Цікаво пройшла  Година Мужності «Герої поруч з нами» , проведена 5 грудня у стінах Зубівського навчально-виховного комплексу. Провела захід учителька історії та основ правознавства Олена Багатиренко. Педагог наголосила на початку розмови: «Сьогодні ми повинні уважно слідкувати за всім, що відбувається в нашій країні, поза її межами, адже ми стаємо очевидцями подій – наша країна воює за незалежність, за збереження кордонів, за мирне і дружнє існування свого народу».

    На захід було запрошено військових із Миргородської  частини зв’язку ,які несуть службу в зоні АТО – це майор Кабак Павло Віталійович, майор Голишко Олександр Олександрович, майор Ляшенко Сергій Олексійович. Присутніми на святі були – учні, члени сільської громади Зубівки, учителі, працівники школи.  Школярі, звичайно, готувалися до цієї зустрічі. Члени гуртків «Природа і фантазія» виготували обереги («янгол-охоронець»; «рушничок щастя»; «браслет» - на довге життя). Керівники (Наталія Семеренко, Ірина Сизоненко, Вікторія Гурина) навчили дітей цій немудрій справі. А хореографічний колектив (керівник Юлія Давиденко) підготував цікаву музичну композицію «Герої не вмирають».

     Оскільки Зубівський НВК має статус ГАШ , при підготовці цього заходу ми взяли участь у волонтерстві.

       Не так давно в школі проводився благодійний ярмарок, котрий відвідали не лише працівники школи, учні, а й односельці. На виручені кошти було закуплено шапки, балаклави, рукавиці, шкарпетки.

      А тому ще до початку проведення Години Мужності до школи йшли і йшли батьки, жителі села – члени Зубівської громади. Діти й дорослі несли теплі речі.

    У благодійній акції  по збору продуктів харчування для учасників АТО взяли участь учні, учителі, працівники начального закладу, батьки, односельці. Цілими родинами люди йшли до школи. Працівники сільської ради разом з головою села Лідією Михайленко активно підключилися до благодійної акції.

     Учения 11класу Оля Кваша прочитала присутнім поезію «Повертайтесь, будь ласка, живими…». Цікаво пройшов флеш-моб «Пам’ятаємо. Любимо. Чекаємо. Повертайтесь живими…». Його підготували члени педагогічного колективу ( Юлія Давиденко, Ірина Бурєєва, Валентина Іващенко, Наталія Никифорова). Душевно прозвучала  пісня «Солдатику мій, хай береже тебе Бог…» у виконанні Наталії Семеренко та дівчаток 6 класу. Бажаючі мали змогу переглянути виставку малюнків дітей у шкільній галереї під рубрикою «Слава Героям»; стенд «Герої не вмирають», присвячений Небесній сотні.

       Потім були фото на пам’ять. Адже кожен зі школярів хотів сфотографуватися з присутніми на заході військовими. Директор закладу Малонога О. М. пообіцяв, що зубівські школярі відвідають військову частину з концертом. У заключному слові Олена Багатиренко наголосила дітям і всім присутнім: «Хочеться запевнити наших воїнів, що ми про них пам’ятаємо, ними пишаємося, чекаємо на їхнє повернення з перемогою…»

Переглядів: 395 | Додав: mirgvo9629 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Погода
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Новини відділу освіти
[19.09.2016]
Окружні змагання з техніки пішохідного туризму на місцевості (0)
[16.09.2016]
Юні туристи з Декабристів (0)
[12.09.2016]
Інструктивно-методична нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи (0)
[12.09.2016]
Районні змагання із спортивного орієнтування на місцевості (0)
Останній доданий фотоальбом
Палац культури курорту Миргород
Архів записів
Copyright MyCorp © 2024Design by AleksKan